Waarom gemeenteraads verkiezingen (6)

zaterdag 13 oktober 2012

8. Een uniek ondernemingsloket wordt voorzien waar de zelfstandigen en bedrijven terecht kunnen met al hun vragen.

N-VA wil een ondernemingsvriendelijk beleid met als centrale schakel een KMO-loket. Nu worden zij teveel van de ene dienst naar de andere gestuurd. Een goed opgeleide medewerker zal als KMO-ambtenaar de zelfstandigen en KMO’s helpen en wegwijs maken in het zoeken naar een geschikt pand of grond (via databank) en helpt hen in de reglementeringen en verplichtingen.

Het digitaal aanbieden van formaliteiten, formulieren, vergunningsaanvragen, ... maakt het een zelfstandige ondernemer mogelijk om ook buiten kantooruren zijn formaliteiten te vervullen.

Zelfstandigen zijn een schakel in alles wat reilt en zeilt in de gemeente: zij zijn een belangrijke factor in sport, cultuur, verenigingsleven,... Dit moet leiden tot meer samenwerking.

Comments

0 Responses to "Waarom gemeenteraads verkiezingen (6)"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief