Waarom gemeenteraads verkiezingen (5)

zaterdag 13 oktober 2012

7. Nieuwkomers, zowel particulieren als bedrijven worden gastvrij onthaald, met rechten en plichten.

Een informatiepakket voor particulieren, zelfstandigen en KMO’s moet hen wegwijs maken in wat onze gemeente te bieden heeft inzake woningen, bouwgrond, de diensten van middenstand, vrije beroepen en overheid. Ook het aanbod inzake onderwijs, sport, cultuur, ... behoren hiertoe. Dit wordt uitgewerkt in samenwerking met de lokale bedrijven en handelaars.

Anderstalige nieuwkomers zijn welkom, maar van hen wordt verwacht dat zij zich integreren in de gemeente en onze taal te leren.

Comments

0 Responses to "Waarom gemeenteraads verkiezingen (5)"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief