Voorzitter N-VA, Wim Mommaers, ontvangt parlementslid Karel Uyttersprot op nieuwjaarsreceptie

maandag 30 januari 2012

Veel volk, smakelijke hapjes, inspirerende sprekers.



BUGGENHOUT - Zondag 29 januari zal in de geschiedenisboeken gegrift staan als de dag waarop de eerste nieuwjaarsreceptie van een volwaardige N-VA Buggenhout op de rol stond. Waar men tot vorig jaar in kartel op het politieke toneel werkzaam was, heeft N-VA Buggenhout besloten om vanaf dit jaar op eigen benen naar de stembus te trekken. Een fiere en gelukkige voorzitter Wim Mommaers kon dan ook iedereen geboeid laten luisteren tijdens de nieuwjaarsreceptie van deze jongste maar succesvolle telg aan het politieke firmament.




Het Oud Gemeentehuis in Opdorp was dan ook goed gevuld op zondag 29 januari. En toen ook parlementslid Karel Uyttersprot aan het woord kwam, vergat menig luisteraar nog de uitstekende en verzorgde hapjes.



Gelukkig voor iedereen had men meer dan genoeg tijd en hapjes voorzien.



'Het wordt voor deze partij een uiterst druk, belangrijk
maar ook boeiend (verkiezings)jaar', was wel het besluit
waarmee ieder naar huis trok.

Comments

0 Responses to "Voorzitter N-VA, Wim Mommaers, ontvangt parlementslid Karel Uyttersprot op nieuwjaarsreceptie"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief