Traject 2012 - Halte 4 in Oostende

maandag 23 januari 2012

Traject 2012 - Halte 4 in Oostende : goede zorgen, heldere afspraken





Op zaterdag 21 januari 2012 kwam een zeshonderdtal N-VA-bestuursleden samen in Oostende voor de vierde inhoudelijke halte naar aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2012. Voor de N-VA zijn een sociaal beleid, zorg op maat, een inburgeringsbeleid dat mensen insluit en actieve senioren die zich inzetten cruciale bouwstenen voor elke gemeente. In de thematische sessies rond sociale zaken, senioren en inburgering en migratie kregen de bestuursleden in het Kursaal Oostende een rits praktijkvoorbeelden aangereikt om mee te nemen naar hun eigen gemeente of stad. De bestuursleden en parlementsleden uit West-Vlaanderen brachten na het inhoudelijke deel een bezoek aan de Katrol in Oostende, een organisatie die studieondersteuning aan huis geeft aan kansarme kinderen.

Comments

0 Responses to "Traject 2012 - Halte 4 in Oostende"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief