N-VA Evergem organiseert gespreksavond met Karel Uyttersprot

zondag 20 mei 2012

N-VA Evergem nodigt u uit op een gespreksavond met federaal volksvertegenwoordiger Karel Uyttersprot op dinsdag 5 juni 2012 om 20.00 uur in ontmoetingscentrum de Burggraeve, Grovermansdreef 38, 9940 Evergem.

Om organisatorische redenen vragen wij u in te schrijven via email kathleen.depoorter@n-va.be of op tel 0476 44 91 40.

Beste N-VA lid,
Beste zelfstandige of ondernemer,
Beste heer of mevrouw,


Evergem telde in 2011 2289 zelfstandigen … In het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen zouden wij graag een idee krijgen van alle vragen , grieven en voorstellen van de zelfstandigen omtrent de lokale economie.

Karel was meer dan 25 jaar gedelegeerd bestuurder van Voka. Dankzij zijn jarenlange ervaring en zijn grondige kennis is hij de specialist inzake economie voor N-VA. Karel zal u dan ook een duidelijk overzicht geven van de visie die N-VA heeft omtrent lokale economie.

De rol van de gemeente in het arbeidsmarktbeleid beperkt zich voornamelijk tot aanvulling, optimale begeleiding en ondersteuning. Hierin verdient ook de land- en tuinbouw in onze gemeente bijzondere aandacht. Om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op een eventuele samenwerking is het van groot belang een idee te hebben van welke de knelpunten zijn voor u als zelfstandige op dit moment. Alle vragen of voorstellen zijn welkom op kathleen.depoorter@n-va.be of op tel 0476 44 91 40.

Comments

0 Responses to "N-VA Evergem organiseert gespreksavond met Karel Uyttersprot"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief