12 mei 2012 :" Aan de Toog met ... " - Cultuurcafe Berlare

woensdag 16 mei 2012

Op zaterdagavond 12 mei daagden zowat zestig aanwezigen te Berlare op voor het praatcafé van Jong-N-VA Dender. De aanwezigen konden in debat gaan met Sarah Smeyers en Siegfried Bracke over migratie en asiel, met Karel Uyttersprot, Miranda Van Eetvelde en Matthias Diependaele over economie en sociaal beleid.

Voorzitter Vincent De Wolf:
"We willen de mensen de kans geven om met hen in gesprek en debat te gaan over verschillende thema's waarin de parlementsleden gespecialiseerd zijn. We werken hier bewust met soms heel provocerende stellingen. Het is aan de N-VA boegbeelden om het N-VA antwoord hierop te formuleren." De gesprekken waren levendig. De aanwezigen waardeerden de formule waardoor ze in rechtstreeks contact konden komen met de Wetstraat en omgekeerd ook met de Dorpstraat.

Ondervoorzitter Harry De Paepe:
"Het is de bedoeling dat er een dialoog ontstaat op een ontspannen manier. Tussen pot en pint."

Siegfried Bracke voerde het slotwoord: "Deze formule zet ons met beide voeten op de grond. De tussenkomsten hebben ons heel wat bijgebracht."

Het Jong N-VA Dender bestuur kondigt nog aan dat er binnenkort een Jong N-VA Berlare wordt opgericht.




Ondervoorzitter Harry De Paepe  en voorzitter Vincent De Wolf

De onderwerpen

Aan Tafel met Karel Uyttersprot, Miranda Van Eetvelde en Matthias Diependaele

Aan tafel met Siegfried Bracke en Sarah Smeyers over Asiel en Migratie


Siegfried Bracke geeft slotwoord

 Sarah Smeyers en Harry De Paepe

Karel Uyttersprot met Klaas De Smedt

Het Bestuur van Jong N-VA Dender met de N-VA parlementairen :  Matthias Diependaele, Pieter Paul Moens, Miranda Van Eetvelde, Karel UyttersprotSarah Smeyers, Siegfried Bracke, Harry De Paepe, Vincent De Wolf, Klaas De Smedt, Laurent Marien en An Vervliet

Comments

0 Responses to "12 mei 2012 :" Aan de Toog met ... " - Cultuurcafe Berlare"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief