Traject 2012, halte 5: impulsen voor wonen en werken

woensdag 8 februari 2012

Op zaterdag 4 februari trotseerden bijna 900 N-VA-mandatarissen de sneeuw voor de laatste inhoudelijke halte in aanloop naar de lokale verkiezingen van oktober 2012.





Thema's waren lokale economie, veiligheid, woonbeleid en plattelandsbeleid en vrije tijd. Een hecht sociaal weefsel vraagt immers een sterk economisch weefsel. Karel Uyttersprot, kamerlid, zat de commissie Lokale Economie voor.

Bovendien heeft iedereen recht op veiligheid, een betaalbare woning en vrijetijdsbeleving in zijn buurt. André Segers, voorzitter N-VA Lebbeke was een van de actieve deelnemers aan deze werkzaamheden. Impulsen geven aan wonen, werken, veiligheid en vrije tijd zijn dan ook kerntaken van iedere gemeente die het beste voorheeft met zijn inwoners.

Dankzij de praktijkvoorbeelden in de thematische sessies konden onze bestuursleden inspiratie opdoen voor hun stad of gemeente

Comments

0 Responses to "Traject 2012, halte 5: impulsen voor wonen en werken"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief