Een hart voor Lebbeke-Belle Wieze

dinsdag 14 februari 2012

Een hart voor Lebbeke

N-VA Lebbeke ziet u graag!



Een beter Vlaanderen begint in onze eigen straat. Daar willen we hard aan werken. Samen met u. Waar de N-VA mee bestuurt, is er ruimte voor vernieuwende maar realistische ideeën. Als ongebonden en dynamische partij staan we daarvoor garant.

N-VA Lebbeke wil een evenwichtig, eerlijker en duurzaam beleid ontwikkelen dat ruimte verschaft voor ondernemers, zonder het milieu en de leefbaarheid uit het oog te verliezen en dat aandacht heeft voor de participatie van jong en oud.

“Denken. Durven. Doen.”
Denkt u met ons mee? Durft u met ons mee te doen? Wij willen niet alleen op uw steun rekenen, we hebben ook een plaatsje in uw hart nodig.

Samen met u willen wij aan een beter Vlaanderen werken!

Doe met ons mee en kijk op lebbeke.n-va.be of geef ons een seintje via lebbeke@n-va.be.




Andre Segers, Els Sinnaeve, Luc Depreitere






Pieter Paul Moens, Els Sinnaeve, Luc Depreitere, Andre Segers, Goedele Uyttersprot, Karel Uyttersprot, Bea Van Damme

Comments

0 Responses to "Een hart voor Lebbeke-Belle Wieze"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief