N-VA voorstel :Jules De Buckstraat Lebbeke verkeersvrij ?

zondag 11 december 2011

Voorstel tot tijdelijk verkeersvrij maken van de Jules De Buckstraat.


De Pastoor de Buckstraat (in de volksmond ook de Pastoor De Buckplaats of Kleine Plaats genoemd) is op korte tijd uitgegroeid tot een echte ontmoetingsplaats: een aantal drank- en eetgelegenheden, maar ook andere handelszaken, hebben er een stek gevonden. Op de terrasjes is het steeds weer een gezellige drukte en de andere handelszaken kunnen hun producten etaleren.

Het verkeer is er echter nog steeds toegelaten, wat de rust van de terrasjesgangers verstoort en een onveilige verkeerssituatie schept.

Daarom stelde N-VA raadslid Goedele Uyttersprot in de gemeenteraad voor om van de Pastoor De Buckplaats een verkeersvrije voetgangerszone te maken tijdens bepaalde periodes van het jaar: gedurende de zomermaanden, bv. van juni tot september en bv. vanaf 14 u. Dit kan met een zeer eenvoudige ingreep.

Lees meer bij N-VA Lebbeke.

De contactpersonen zijn:

Goedele Uyttersprot, goedele_uyttersprot@skynet.be

Andre Segers, Fochelstraat 47, Lebbeke, 0470 58 65 01, segers.andre@gmail.com

Leo Callaert, res.‘De Lente’ Laurierstraat 4 A, Lebbeke, 0477 18 73 14, leocallaert@skynet.be

Comments

0 Responses to "N-VA voorstel :Jules De Buckstraat Lebbeke verkeersvrij ?"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief