Jong N-VA Lebbeke wil constructieve oplossing voor fuifproblematiek

dinsdag 6 december 2011

Jong N-VA Lebbeke betreurt dat de Jeugdraad niet geconsulteerd werd voor de afschaffing van megafuiven in zaal Ons Huis. Wij menen immers dat de jongeren, als de belangrijkste doelgroep voor fuifzalen in Lebbeke, betrokken dienen te worden in het debat rond de fuifproblematiek.

De fuifproblematiek is al langer een heet hangijzer in Lebbeke. In 2008 voerden wij reeds actie voor een beter fuifbeleid en meer fuifruimten. Van een ommezwaai hebben we echter niets gemerkt. Het aantal fuiven dat in Lebbeke gegeven wohttp://www.blogger.com/img/blank.gifrdt is met de jaren enkel geslonken. Lange tijd is, buiten de terreinen van de jeugdverenigingen, Ons Huis de enige grote fuifzaal geweest in Lebbeke. Zij is nog steeds de voornaamste en grootste zaal in het centrum.

Lees meer op N-VA Lebbeke.






Comments

0 Responses to "Jong N-VA Lebbeke wil constructieve oplossing voor fuifproblematiek"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief