De Herfstrit met de Hartrijders (30-10-2011)

woensdag 12 oktober 2011

Enige steun en promotie voor een hartverwarmend initiatief :

Beste motorrijder,
Beste clubverantwoordelijke,
Beste Herfstritfanaat,

De Herfstrit gaat dit jaar door op zondag 30 oktober 2011. De vertrekplaats is het dorpsplein te Moerzeke, de aankomstplaats is sporthal De Wuiten in de Damstraat te Hamme. Het is de 20e keer dat we, als Hartrijders, dit evenement organiseren.
Als we de vijftien edities (die tussen 1973 en 1987 gereden werden) van de vroegere motorclub MV.Moerzeke erbij tellen komen we tot de conclusie dat Moerzeke al 35 maal het decor was voor het vertrek van De Herfstrit.

We rijden dus dit jaar een jubileumeditie, voor deze editie is de route iets langer dan we gewoon zijn, maar we gaan er prat op dat ze nog mooier is dan alle vorige edities en u zeker het nodige rijplezier zal bieden.

De bepijlde rit is dit jaar 210 km lang en voert de deelnemers over een route door de provincie Oost-Vlaanderen. Voor deze route rijden we zowel door het Scheldeland, de Leiestreek en de Vlaamse Ardennen. De uiteindelijke opbrengst gaat integraal naar de Vlaamse Vereniging Autisme.

Alvast vriendelijke groeten en tot ziens op 30 oktober te Moerzeke.

Philippe Snoeck
Voorzitter VZW Hartrijders-Hamme
www.hartrijders.be

Comments

0 Responses to "De Herfstrit met de Hartrijders (30-10-2011)"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief