Bruegelse eet-en zangavond

zondag 2 oktober 2011


Beste N-VA’er,
Beste Sympathisant,

Vindt u ook dat wij tussen de aanhoudende politieke opwinding best eens wat tijd vrijmaken voor een gezellige Vlaamse avond… een lekker Vlaams buffet, Vlaamse vrienden, samen Vlaamse liederen zingen?

Dat kan! Op zaterdag 15 oktober organiseert N-VA Hamme voor alle liefhebbers een gezellige Bruegelse eet- en zangavond.

Wij ontmoeten elkaar vanaf 18.30u in zaal O.C. Zogge, Neerlandt, in Hamme-Zogge waar van 18:30u tot 20:00u de Breugelmaaltijd geserveerd wordt en vanaf 20:30u tot wij uitgezongen zijn de zangstonde doorgaat. De bekende Hammenaar Willy De Decker zorgt voor de muzikale noot. Meezingen is niet verplicht – eten en drinken ook niet – maar wordt wel sterk gewaardeerd!

Karel Uyttersprot, volksvertegenwoordiger, heeft ook zijn aanwezig bevestigd en zal even de politieke actualiteit toelichten waarna iedereen nog volop de gelegenheid heeft om met vrienden en bestuursleden een praatje te maken, en misschien kaapt u wel één van de waardevolle prijzen weg in de tombola.

Deelnameprijs voor het buffet is 10 euro voor volwassenen, 6 euro voor kinderen onder de 12 jaar. Een steunkaart kost slechts 2 euro en wordt bij uw binnenkomst verrekend aan de kassa. De tombola is gratis! Voor een vlotte organisatie is het belangrijk dat u op voorhand inschrijft of kaarten koopt. Dat kunt u doen op hamme@n-va.be of bij de leden van het bestuur.

Hopelijk bent u ook van de partij op zaterdag 15 oktober in O.C. Zogge voor onze

Bruegelse eet- en zangavond

U bent van harte welkom!

Vriendelijke groeten en tot zaterdagavond 15 oktober

Namens het bestuur van N-VA Hamme

Comments

0 Responses to "Bruegelse eet-en zangavond"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief