Bart De Wever : Werkbare Waarden

maandag 31 oktober 2011


"Werkbare Waarden" het nieuwe boek van partijvoorzitter Bart De Wever. Het boek "Werkbare waarden" brengt de columns van zijn hand samen die sinds 2009 verschenen in het dagblad De Standaard, en voegt er niet eerder gepubliceerde essays aan toe.

Het is het vervolg op zijn vorig werk "Het kostbare weefsel". Die titel verwees naar het werk van Edmund Burke. En "Werkbare Waarden" borduurt verder op de denkbeelden van die Ierse politieke denker, maar ook op de geschriften van Augustinus, Alexis de Tocqueville en Karel Van Isacker en moderne denkers als Theodore Dalrymple, Craig Calhoun en Harvey C. Mansfield, en velen uit het oude Rome ...

Het boek is uitgebracht door Uitgeverij Pelckmans, Kapelsestraat 222, 2950 Kapellen en kan hier en hier besteld worden. Nu doen !

Comments

0 Responses to "Bart De Wever : Werkbare Waarden"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief