VRT : Nieuwe kandidaten en ex-VU'ers op N-VA-lijst Lebbeke

donderdag 16 augustus 2012

N-VA Lebbeke in de schijnwerper bij De Redactie (VRT) :
Van de 25 kandidaten, staan er 23 voor het eerst op de lijst van de N-VA in Lebbeke. Ook twee ex-VU'ers dingen mee naar de stem van de plaatselijke kiezer. Volksvertegenwoordiger Karel Uyttersprot trekt de partij naar 14 oktober.



"Samen willen wij gaan voor verandering", sluit ook Karel Uyttersprot zich aan bij de nationale slogan.

"Het is een sterke lijst met gedreven en gemotiveerde kandidaten."

Op plaats twee staat An Vervliet. Zij zal ook op de provincielijst staan. André Segers, voorzitter van de afdeling, krijgt plaats drie toegewezen. Hij benadrukt vooral het werk van de "oude getrouwen" die de jongeren mee op sleeptouw nemen.

Ex-partijleden van de Volksunie Katrien Callaert en Nele Bosman duwen op plaats 23 en 24 de lijst. Goedele Uyttersprot, dochter van de lijsttrekker, krijgt de laatste plaats (25).

Het programma, dat 15 speerpunten zou tellen die "de verandering concretiseren", is nog niet bekendgemaakt.

Comments

0 Responses to "VRT : Nieuwe kandidaten en ex-VU'ers op N-VA-lijst Lebbeke"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief