N-VA feest optimistisch het nieuwe jaar in

maandag 7 januari 2013


N-VA feest optimistisch het nieuwe jaar in!





Meer dan 4 500 N-VA'ers, weer een pak meer dan vorig jaar, zetten zaterdagavond het nieuwe jaar in met een fantastisch feest in Antwerp Expo.

In zijn nieuwjaarstoespraak feliciteerde partijvoorzitter Bart De Wever de N-VA-leden voor het knappe verkiezingsresultaat op 14 oktober, en de twee N-VA-ministers voor hun werk in de Vlaamse Regering.

Bart De Wever: "Wij zijn de partij die de kaart trekt van wie wil werken, sparen en ondernemen. Wij zijn de partij die de welvaart die daarmee wordt opgebouwd wil omzetten in solidariteit met wie het nodig heeft. Koeken bakken en dan de koek verdelen, dat is het beleid dat de N-VA wil. Dat is het beleid dat Di Rupo en de PS blokkeren. Er valt geen koek te verdelen als je de bakker wegjaagt."

Tot slot herhaalde De Wever dat de N-VA in 2013 het confederalisme zal voorbereiden. De dansvloer werd vervolgens geopend door maar liefst twee gast-DJ's, Kris Van Dijck en Matthias Diependaele, met 'You ain't seen nothing yet!'

Comments

0 Responses to "N-VA feest optimistisch het nieuwe jaar in "

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief