30 Augustus & 1 september : Gordelfestival in de Vlaamse rand rond Brussel.

woensdag 28 augustus 2013


Het eerste weekend van september staat traditiegetrouw in het teken van een sportief publieksevenement in de Vlaamse rand rond Brussel. Zo kan u op zondag 1 september traditiegetrouw kiezen uit verschillende wandelingen, fietstochten, mountainbikeparcours en andere sportieve activiteiten. We maken er, samen met de N-VA-mandatarissen, een Vlaamse en gezellige dag van!

* Het Gordelfestival gaat op vrijdag 30 augustus om 18.30 uur van start met liveoptredens van Senne Guns, Axl Peleman, Walrus en De Nieuwe Snaar in het provinciedomein van Huizingen. N-VA-ondervoorzitter Ben Weyts en senator Lieve Maes zingen en swingen er mee.

* Het Blosodomein van Hofstade/Zemst is het vertrekpunt van heel wat wandel- en fietsroutes. Op zondag tussen 8 en 14 uur is iedereen van harte welkom aan de stand van N-VA Zemst, Schoolstraat 8-10 in Zemst (tegenover de bibliotheek van Zemst en vlak bij het rustpunt 'De Semse' langsheen de wandel- en fietsroute). In de voormiddag tekent onder anderen N-VA-senator Lieve Maes hier present. En na 14 uur trekt het voltallige N-VA-team naar het Blosodomein van Hofstade, waar we tussen 15 en 15.30 uur verzamelen ter hoogte van het Muziekcafé van Radio 2.

* Onze beide Vlaamse ministers, Geert Bourgeois en Philippe Muyters, ontbijten zondag rond 8.30 uur in Huizingen. Minister Bourgeois neemt daarna deel aan een wandeling, terwijl minister Muyters Wemmel aandoet (10 uur) en naar Hofstade gaat (12 uur). Ook Ben Weyts maakt die dag zijn opwachting in Huizingen en Zemst.

* Vlaams Parlementslid Willy Segers en N-VA-Kamerleden Kristien Van Vaerenbergh en Ben Weyts zullen zondagnamiddag aanwezig zijn in focusgemeente Pepingen.

Deelname : Toegangskaarten kosten 5 euro per persoon of 10 euro voor een gezinsticket (tot 5 personen van hetzelfde gezin waarvan maximaal 2 volwassenen), kinderen jonger dan 12 komen gratis naar het Gordelfestival. Je ticket is geldig voor alle activiteiten op de twee festivaldagen.

Plaats: Vlaamse Rand

Adres: 


Trefpunten: Blosodomein Hofstade en Provinciaal Domein Huizingen

Focusgemeente:
Pepingen

Meer info:
Praktische informatie en programma

Comments

0 Responses to "30 Augustus & 1 september : Gordelfestival in de Vlaamse rand rond Brussel."

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief