2 september 2013 : Café bij Bracke en vrienden te Dendermonde : "De stand van het land"

donderdag 22 augustus 2013

In september en begin oktober gaat de N-VA op ronde met ‘Café bij Bracke en vrienden’. Volksvertegenwoordiger Siegfried Bracke toert door heel Vlaanderen om er samen met de plaatselijke N-VA-kopstukken een sociaal-economische ‘stand van het land’ te geven.

De roadshow houdt ook halt in N-VA-arrondissement Dender.
 
Op maandag 2 september om 20 uur is ‘Café bij Bracke en vrienden’te gast in onze regio, meer  bepaald in Hangar 43, Fabriekstraat 43 in Baasrode (Dendermonde)  Iedereen - leden, niet-leden,  sympathisanten en geïnteresseerden - is van harte welkom. 

De toegang is gratis, vooraf inschrijven  is niet nodig. Antwoord op goednieuwsshow regering-Di Rupo Na een welkomstwoord door Vlaams Parlementslid Marius Meremans zullen Siegfried Bracke en Matthias Diependaele (fractieleider in het Vlaams Parlement) een antwoord geven op de goednieuwsshow van de regering-Di Rupo. Dat doen ze met concrete cijfers en grafieken en met filmpjes waarin economen aan het woord zijn.

Ze zullen ook de volgende vragen behandelen :

  • Waarom noemen we Di Rupo I een Franstalige belastingregering ?
  • Hoe hoog is de Belgische staatsschuld ?
  • En hoe zit het met die transfers tussen Vlaanderen en Wallonië ?
  • Hoe doet de Vlaamse Regering het inmiddels ?
  • Waarom zijn alle politici republikein “behalve in België” ?
De aanwezigen krijgen bovendien de mogelijkheid om nog vele bijkomende vragen te stellen. Met ‘Café bij Bracke en vrienden’ wil de N-VA de dialoog aangaan met de Vlamingen.
De partij wil de écht stand van het land’ voorleggen aan de kiezer. Want die moet over een aantal maanden het verschil maken.

Comments

0 Responses to "2 september 2013 : Café bij Bracke en vrienden te Dendermonde : "De stand van het land""

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief