Sint Maarten in Denderbelle

donderdag 10 november 2011

11 november, wapenstilstand van den Grooten Oorlog maar ook de dag dat Sint Maarten komt met speelgoed en lekkers bij de kleintjes.


Tijdens het 11 november weekend bezoeken N-VA bestuursleden jaarlijks de ‘zilveren schatten’ in Denderbelle; dit zijn de personen vanaf 75 jaar en ouder. Zij brengen hen een Sint-Maartenspeculoos en wensen zo op die dag ook de oudjes te bedenken met een attentie.




Deze traditie werd vele jaren geleden gestart door Jef Uyttersprot (+) , toenmalig VU voorzitter van Denderbelle , en Anna De Cock ( +), toenmalig secretaris. (Jef Uyttersprot schreef en componeerde over de patroonheilige van Denderbelle in 1984 ook een St Maartenlied). Dit jaar zullen in totaal 168 oudjes bezocht worden gedurende het 11 november weekend.

Het N-VA bestuur

Comments

0 Responses to "Sint Maarten in Denderbelle"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief