N-VA : 10 op 10

zaterdag 19 november 2011

PM – provincie- en gemeenteraadsverkiezingen 14/10/2012 in Arrondissement Dendermonde:

N-VA : 10 op 10.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2012 zal de N-VA in het arrondissement Dendermonde overal met eigen lijsten opkomen. 10 op 10 dus.

In 2006 kwamen in 9 van de 10 gemeenten N-VA en CD&V samen op in kartel. Alleen in de gemeente Laarne kwam N-VA toen op met een eigen lijst. Gezien de gewijzigde omstandigheden in het politiek landschap hebben de N-VA-afdelingen van Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Lebbeke, Wichelen, Wetteren, Waasmunster, Hamme en Zele beslist met eigen N-VA-lijsten naar de verkiezingen te trekken. N-VA Dendermonde nam recent de beslissing om alleen naar de verkiezingen te gaan.

Er wordt op gewezen dat er met tevredenheid teruggekeken wordt op de kartelwerking .

Momenteel telt de N-VA in het arrondissement Dendermonde 9 gemeenteraadsleden, waarvan 3 schepenen (te Laarne, Dendermonde en Buggenhout), en 4 OCMW-raadsleden ( te Lebbeke en Laarne).

Karel Uyttersprot, coördinator voor het arrondissement Dendermonde: ‘wij hopen, en zijn ervan overtuigd, dat wij het aantal mandaten substantieel kunnen verhogen. Er wordt in de 10 gemeenten hard gewerkt aan de samenstelling van lijsten met bekwame kandidaten die in hun gemeente, op basis van een degelijk programma, het verschil kunnen maken’.


Hiervoor kunnen zij rekenen op de steun en begeleiding van de federale mandatarissen Miranda Van Eetvelde (meter van een aantal afdelingen), Karel Uyttersprot en het arrondissementeel bestuur onder voorzitterschap van Hugo De Mol, die zelf 25 jaar ervaring heeft als OCMW-raadslid.

Op 14.10.2012 hebben er ook provincieraadsverkiezingen plaats. Voor het eerst vormt het arrondissement Dendermonde één kanton; vroeger waren er de kantons Dendermonde-Wetteren en Hamme-Zele. Onze regio mag 10 provincieraadsleden afvaardigen naar Gent. Ook hier gaat de N-VA met een eigen lijst naar de verkiezingen.

Hugo De Mol
Voorzitter N-VA
arrondissement Dendermonde
0473 49 23 72

Bart Nobels

Secretaris N-VA
arrondissement Dendermonde
0498 63 93 71

Comments

0 Responses to "N-VA : 10 op 10"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief