Di Rupo brengt ons op niveau van Griekenland

woensdag 16 november 2011

Knack - Johan Van Overtveldt :



De Redactie 14-11-2011 : De Wever verwijt Di Rupo dat hij "niet wil besparen", "hij wil enkel het systeem in Wallonië veiligstellen". "Saneren in ons land is in een regering met de PS altijd een verhoging van de belastingen. Ze mogen dan wel zeggen dat vooral de rijkeren moeten betalen, maar in de praktijk is het altijd de middenklasse en het bedrijfsleven."

"Di Rupo brengt ons recht in de eurostorm. Zijn voorstellen zetten ons op de weg van Griekenland", fulmineert De Wever in "De ochtend". De Wever is ook hard voor Wallonië. "Vlaanderen heeft een economie die naast de Duitse economie kan staan. Maar de Belgische context brengt ons in de rayon van de Zuid-Europese landen zoals Portugal, Griekenland en Italië, landen die in de problemen komen."




Je kan Bart De Wever hier horen.

Comments

0 Responses to "Di Rupo brengt ons op niveau van Griekenland"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief