Jong N-VA Lebbeke stelt Jeugdinfogids voor op de Jeugdraad van Lebbeke

zondag 3 maart 2013

Jong N-VA Lebbeke heeft zaterdagmorgen op de jeugdraad een voorstel ingediend. Onder het motto: “goede ideeën moeten verspreid worden”, stellen ze voor om naar Opwijks voorbeeld (zie Bijlage) de jeugd een handige gids te verschaffen, waarin de trekpleisters voor de jongeren in kaart worden gebracht.

Zowel cafés, fuifzalen, als speelterreinen en dergelijke, zullen in een handige folder terug te vinden zijn. Op die manier wordt een duidelijk, aantrekkelijk overzicht geboden van wat in de eigen gemeente te beleven valt. Een beter gekend aanbod, wordt namelijk ook meer aangewend.

Met dit voorstel wil Jong N-VA Lebbeke de Lebbeekse middenstand en de jongeren dichter tot elkaar brengen. Ideeën aandragen vanuit de oppositie, een voorbeeld van de verantwoordelijkheidszin van (jong) N-VA.

Comments

0 Responses to "Jong N-VA Lebbeke stelt Jeugdinfogids voor op de Jeugdraad van Lebbeke"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief