TV OOST op bezoek bij N-VA Lebbeke

woensdag 5 september 2012



TV Oost maakt een reportage over de verkiezingen van 14.10.2012. Ze laten alle lijsttrekkers aan het woord. Voor N-VA gaf Karel Uyttersprot toelichting bij de speerpunten, Onder andere de dorpskern vernieuwing van Wieze en Denderbelle.

TV Oost aan de Pastorij van Denderbelle.


Voor N-VA moet de pastorij passen in een totale herinrichting van het Dorpsplein. Hiervoor dient er een nieuwe bestrating te komen, aangepaste groeninplanting, parkeermogelijkheid, ...  Het plein tegenover het Gemeentehuis, het plein tussen pastorij en Kerk evenals het Speelterrein dienen hierin geïntegreerd te worden.

Comments

0 Responses to "TV OOST op bezoek bij N-VA Lebbeke"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief