2012-09-09 : Bart De Wever de topper in debat

zondag 9 september 2012

Op de VRT en de RTBF :


Zondag en dus Zevende Dag : vandaag over de migratie en een debat tussen Bart De Wever (N-VA) en Filip Dewinter (VB). Je kan de uitzending hier onder zien (via
stephrumm's channel ) :



N-VA en Vlaams Belang pakten deze week elk uit met een boek rond migratie. N-VA-voorzitter Bart De Wever en Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter kruisten vanmorgen in De Zevende Dag de degens.




Na de gemeenteraadsverkiezingen wordt het tijd om na te denken en in alle discretie samen te werken om Belgiƫ voor te bereiden op het confederalisme. Dat heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever zondag betoogd in het RTBF-programma Mise au point.

De recente peiling van de kiesintenties in Antwerpen geven volgend resultaat :



Van zo een resultaat kan je hier in Lebbeke maar dromen. Maar laten we met beide voeten op de grond blijven en ons allemaal extra inzetten.

Hieronder de resultaten van de verkiezing 2006. N-VA toen in kartel met CD&V behaalde toen 22.5% (samen 6 zetels):


De verdeling van de zetels in Lebbeke sinds 2006 :


De politieke realiteit in Lebbeke is niet anders dan deze in Antwerpen : de Vlaamse kiezers die willen dat het verandert moeten deze keer met hun verstand kiezen.








Comments

0 Responses to "2012-09-09 : Bart De Wever de topper in debat"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief