De Belgische lonen doorgelicht (deel 2)

dinsdag 27 maart 2012

Het vervolg van de studie verschenen in De Tijd (hier). Nu met de cijfers van de gezinnen. Je moet het zelf bestuderen en vergelijken met de buurlanden.

Hoeveel houdt u in vergelijking met uw collega's elders in Europa over van wat uw werkgever aan loonkosten betaalt? En wat kan u met dat loon kopen als de lening is afbetaald, u naar de supermarkt bent geweest en ook het kindergeld is gestort? Voor het tweede jaar op rij maakte Deloitte in samenwerking met De Tijd een grondige studie van de Belgische lonen.






















Comments

0 Responses to "De Belgische lonen doorgelicht (deel 2)"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief