Campagne-aanhangwagen N-VA Lebbeke gestolen

donderdag 22 mei 2014

In de nacht van dinsdag op woensdag werd de campagne-aanhangwagen van N-VA Lebbeke, die eigendom is van André Segers,
en dienstig is voor de campagne van Goedele Uyttersprot en An Vervliet, gestolen.
De dieven gingen nogal driest te werk: de aanhangwagen bevond zich achter een ijzeren toegangspoort aan de woning van de campagneveratwoordelijke aan de Fochelstraat.
Met de aanhangwagen worden de borden, palen en ander materiaal vervoerd voor de verkiezingen.

André Segers : ” Gelukkig zijn zowat alle  borden van Goedele en An reeds geplaatst en was het overige materiaal van de aanhangwagen gelost.
Er werd onmiddellijk aangifte gedaan van de diefstal bij de politie van Lebbeke. Ik zie hier geen politiek feit achter, er zou deze nacht trouwens nog een gelijkaardige diefstal hebben voorgedaan.
Zeer vervelend is het feit dat de borden wel geplaatst zijn, maar vanaf maandag ook moeten afgebroken worden. Het gemis van de aanhangwagen brengt, naast het materieel verlies,
ook bijkomende praktische problemen met zich mee.”


N-VA Lebbeke
Karel Uyttersprot

Comments

0 Responses to "Campagne-aanhangwagen N-VA Lebbeke gestolen"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief