18 mei Aperitiefmoment N-VA Lebbeke

donderdag 15 mei 2014

Op zondag 18 mei organiseert N-VA Lebbeke haar maandelijks Aperitiefmoment  in café Edelweis , Jules De Buckstraat Lebbeke.

Na de Aalsterse burgemeester, volksvertegenwoordiger Peter De Decker, Mark De Scheemaecker en fractieleider Vlaams Parlement Matthias Diependaele, wordt het podium nu vrij gemaakt voor de N-VA van eigen bodem.

Uittredend volksvertegenwoordiger Karel Uyttersprot geeft een  terugblik op zijn parlementair werk en uiteraard wordt vooruit gekeken naar 25.5.2014.

Daarnaast zullen de Lebbeekse N-VA kandidaten Goedele Uyttersprot en An Vervliet de aanwezigen te woord staan.

De laatste week naar de verkiezingen wordt hiermee ingezet .

Hierbij volgende vaststellingen:

N-VA Lebbeke, enige met twee kandidaten (Federaal én Vlaams Parlement),
N-VA Lebbeke,  enige met een kandidaat voor de Kamerlijst


De N-VA Lebbeke is volop bezig met de verkiezingscampagne van 25.5.2014, de ‘moeder aller verkiezingen’,waarbij er gekozen wordt voor een nieuw Federaal (Kamer van Volksvertegenwoordogers), Vlaams en Europees Parlement.

Bijzonder hierbij is dat er voor het eerst parlementen worden verkozen die ons gedurende 5 jaar zullen besturen.

De federale regering kan in de nieuwe constellatie immers niet “vallen”.

 N-VA  heeft als enige partij twee Lebbeekse kandidaten bij de verkiezingen van 25.5.2014, met zowel een kandidaat voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als voor het Vlaams Parlement:

  • Goedele Uyttersprot, 33 j, advocaat, staat op de aantrekkelijke  5° plaats voor de Kamer. Zij was van 2006-2012 gemeenteraadslid en zit nu in het OCMW gezien vader Karel in de gemeenteraad zit. Zij was reeds vroeger kandidaat bij de federale verkiezingen en behaalde toen als derde opvolger 9 354 voorkeurstemmen, een bijzonder resultaat.
  • An Vervliet, 31 jaar, parlementair medewerker staat op de 15 °plaats voor het Vlaams Parlement, dit is de eerste plaats van de tweede kolom voor wie elektronisch kiest.

An stond bij de gemeenteraadsverkiezingen op plaats 2 en werd met een groot aantal voorkeurstemmen verkozen tot gemeenteraadslid en provincieraadslid.

Goedele is de enige Lebbeekse kandidaat voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers.

Voor het Vlaams Parlement daarentegen vaardigen naast de N-VA ook de 4 andere partijen een kandidaat af.

Karel Uyttersprot Volksvertegenwoordiger                               
Dominique De Jonghe Voorzitter

Comments

0 Responses to "18 mei Aperitiefmoment N-VA Lebbeke"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief