Obstakels op voetpaden : foto Klein Antwerpenstraat 70

woensdag 5 juni 2013

Beste Persmedewerker,

Reeds in een van de vorige gemeenteraden deed N-VA een oproep om de voetpaden toegankelijk te maken voor kinderwagens en rolstoelen.


Er werd toen beloofd dat hier zou op toegezien worden en dat de nutsbedrijven hierover instructies krijgen.

Op de Gemeenteraad van 30.5.2013 werd dit probleem opnieuw ter sprake gebracht omwille van nieuwe obstakels op de voetpaden.

Karel Uyttersprot: "de nutsbedrijven (electriciteit, kabelmaatschappijen,...) houden te weinig rekening met de zwakke weggebruikers. Zonder veel overleg plaatsen zij hun verdeelkasten op de plaatsen die hen het best uitkomen. Dit schept een verkeersonveilige situatie voor voetgangers, rolstoel-of kinderwagens, die dikwijls de van het voetpad de straat opmoeten omwille van obstakels. Wij vragen van de gemeente dat zij er op toeziet dat de nutsbedrijven de voetpaden vrij houden ten behoeve van de zwakke gebruikers.

Wij vragen dat er een plan van aanpak komt zodat deze hindernissen, op termijn, overal verdwijnen.

In bijlage maken wij u een recente foto over dan een electriciteitskast die werd geplaatst midden een voetpad, aan de Klein Antwerpenstraat ter hoogte van huisnummer 70.

Karel Uyttersprot
Gemeenteraadslid
Volksvertegenwoordiger

Comments

0 Responses to "Obstakels op voetpaden : foto Klein Antwerpenstraat 70"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief