Verko belooft beterschap voor toegangssysteem

maandag 24 juni 2013

Lebbeke - Verko is zich bewust van de problemen waarmee de invoering van het nieuwe toegangssysteem tot het containerpark gepaard gaat. De intercommunale belooft beterschap.

Dat kreeg volksvertegenwoordiger Karel Uyttersprot (N-VA) te horen. Bezoekers klaagden onder meer over filelast en onvoldoende zichtbaarheid van de apparatuur.

'De producent van de apparatuur kreeg de opdracht de problemen op te lossen', reageert algemeen directeur Kris Verwaeren. 'Het fileprobleem zal zich door meer vertrouwdheid met het systeem vanzelf oplossen, net zoals dat in Appels het geval was. Dat nieuwe containers hoger en dus ontoegankelijker zouden zijn, laat ik onderzoeken.'

Verwaeren noemt het ook belangrijk dat de burgers zelf met het systeem leren werken en de parkwachters het niet voor hen laten doen. 'In Lebbeke en elders', zegt hij, 'werkt men met gemeentepersoneel en is het moeilijker om deze mensen aan te sturen.'

PIERRE VAN ROSSEM- Het Nieuwsblad.

Comments

0 Responses to "Verko belooft beterschap voor toegangssysteem"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief