Sint-Maarten op bezoek in Denderbelle

vrijdag 12 november 2010


N-VA Denderbelle met Sint-Maarten op bezoek bij alle ouderen van Denderbelle.

N-VA bestuursleden brachten op 11 november een bezoek aan alle ouderen van Denderbelle en bezorgden hen twee grote speculazen met St.Maarten, de patroonheilige van de gemeente. In totaal werden 168 personen bezocht. De ‘jongste’ personen zijn diegenen de in 1935 geboren werden en nu dus 75 jaar oud zijn.

Met dit initiatief werd ruim 30 jaar geleden gestart door de toenmalige Volksunie met vader Jef Uyttersprot en Anna De Cock. Deze traditie werd onafgebroken verdergezet. De oudste bewoner die wij bezochten is Clementine, nu 104 jaar, zij werd geboren in 1906!

Het is hartverwarmend hoe onze bestuursleden onthaald worden. Na zoveel jaar is het een echte traditie geworden. De ontvangst is overal gemoedelijk en op vele plaatsen staat de borrel klaar.

N-VA wil aandacht schenken aan allen, ook aan de ouderen in onze gemeente.
Afbeelding Kerk Denderbelle zie : Parochie Sint Martinus : Denderbelle.be .

Comments

0 Responses to "Sint-Maarten op bezoek in Denderbelle"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief