Mobiliteit in Lebbeke

zaterdag 6 september 2014


Op tal van plaatsen wordt in Lebbeke op het voetpad een elektriciteitspaal, verkeersbord , bloemenbak of  wegwijzer geplaatst, zodat voetgangers, kinderwagens of rolstoelen niet meer door kunnen.  

De gemeente werd hierop reeds herhaalde malen gewezen, zonder veel resultaat. Uit een rechtstreeks contact met Eandis, die instaat voor de elektriciteitsbedeling, werd afgesproken dat in de toekomst dit niet meer zal gebeuren. Op de plaatsen waar elektriciteitspalen op het voetpad staan zal nagezien worden hoe dit kan verholpen worden, hetzij binnen afzienbare tijd , hetzij naar aanleiding van werkzaamheden.
Wat de verkeersborden, wegwijzers, bloemenbakken,… betreft hopen wij dat de gemeente de nodige maatregelen treft.

Dit kan de mobiliteit allen maar ten goede komen.

Comments

0 Responses to "Mobiliteit in Lebbeke "

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief