Christel De Donder, adjunct-directeur CVO Tanera ,op de lijst van N-VA Lebbeke

vrijdag 29 juni 2012

Christel De Donder (46j) adjunct-directeur bij het Centrum voor Volwassenenonderwijs Tanera Aalst (De Ledebaan - De Welvaert) zal bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober op de lijst staan van N-VA Lebbeke.


Zij haalde het diploma van bachelor in het onderwijs en is tevens actief als kwaliteitscoordinator. Zij is de dochter van Victor De Donder en is gehuwd met Alfons Moereels . Zij is moeder van 2 kinderen, Nele en Bart Brusselmans. Christel is ook actief en creatief bezig met moderne schilderkunst.

Met Christel heeft de N-VA een bijkomende expert inzake onderwijs binnen die bovendien een bijzondere balangstelling heeft voor cultuur, jeugd- en gezinsproblematiek.

André Segers,
Voorzitter N-VA Lebbeke

Comments

0 Responses to "Christel De Donder, adjunct-directeur CVO Tanera ,op de lijst van N-VA Lebbeke"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief