Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie N-VA Lebbeke

donderdag 23 december 2010

’t Is met die koude winterse dagen
Dat wij hier staan al op onze toer
Wij komen zingen zonder te vragen,
En gaan bij burger zowel als bij boer
En wij komen maar eens in ’t jaar
’t is met die dagen van Nieuwjaar
En wij wensen u allen tegaar
Een gelukkig Nieuwejaar!

(oud volkswijsje uit Denderbelle)


Vrienden

Vooreerst willen wij u en uw hele familie een hartelijk 2011 toewensen, een goede gezondheid, weinig crisis en veel geluk.

Vanuit de politieke wereld is het nog even wachten welke richting we uitgaan. Voor ons is het duidelijk: willen wij onze welvaart en welzijn veilig stellen voor onszelf, onze kinderen en onze kleinkinderen, dan moet er één en ander grondig veranderen en is het nu tijd voor “denken-durven-doen”. Dat is het programma waarmee wij massale steun kregen van de kiezer en die belofte willen wij houden.


Om dit jaar goed in te zetten, nodigen wij u graag uit op onze N-VA Nieuwjaarsreceptie die doorgaat op zondag 16 januari 2011 om 10u30 in zaal Ons Huis, Leo Duboisstraat 25, Lebbeke.

Als speciale gast zal voormalig VRT-journalist en huidig collega-kamerlid voor de N-VA Siegfried Bracke u zijn visie geven over de actuele toestand.

Van harte,

Karel Uyttersprot
Volksvertegenwoordiger

Comments

0 Responses to "Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie N-VA Lebbeke"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief