Burensolidariteit

zaterdag 13 november 2010

Het noodweer heeft ook een andere kant: solidariteit.
Een grote groep vrijwilligers springt in de bres voor anderen. Buren die elkaar met moeite kennen steken elkaar een handje toe. Vanavond met de buurt zandzakjes gaan halen en voor de garagepoorten en deuren van de buren geplaatst, vooral ook bij diegenen die niet zo goed meer uit de voeten kunnen. Maar vooral veel dank en waardering voor de hulpdiensten van Lebbeekse Brandweer, politie, en de vele vrijwilligers.

Ook dank aan de ondersteuning van de brandweer uit bv Lokeren en Hamme

Karel Uyttersprot

Brusselsesteenweg Lebbeke, 13 november, 21 u


Samen met de andere bewoners bang afwachten wat het springtij van vanavond en vannacht zal geven. Met de buren de garagepoorten en voordeuren voorzien van zandzakjes : burensolidariteit.
Hopelijks gaat de vloed aan ons vlug voorbij.

Comments

0 Responses to "Burensolidariteit"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief