22-01-2011 : Hoeveel meer is minder ? Carl Devos

zaterdag 22 januari 2011


De Redactie : een citaat uit de bijdrage van Carl Devos :

Veel van wie morgen opstapt denkt wellicht anders over de vraag hoe het dan precies opgelost moet worden. Die betrokkenheid, dat engagement is mooi en te verkiezen boven apathie en cynisme. Maar nog voor de laatste betoger uit het straatbeeld zal verdwenen zijn, zullen velen – voorop politici en analisten – de betoging interpreteren, duiden, er een betekenis aan geven. Milquet kon zelfs niet wachten tot de eerste manifestant in Brussel was aangekomen. Gisteren al probeerde Milquet, die er van droomt om zonder N-VA te mogen onderhandelen, de betoging te recupereren. Het is bijna niet mogelijk om je over de betoging uit te spreken zonder in een of ander kamp geduwd te worden. Ook de betogers van morgen zullen ergens toe gerekend worden. Of ze zullen het bij algemeenheden moeten houden, nl. dat het maar eens opgelost moet worden. Jazeker, is er iemand die iets anders zegt?

Carl Devos

Comments

0 Responses to "22-01-2011 : Hoeveel meer is minder ? Carl Devos"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief