Zondag 18 september 2011 - Dwars door Linkebeek

maandag 5 september 2011

De VVB, Tak en Haviko hebben de handen in elkaar geslagen voor een nieuwe nationale betoging. Op op 18 september 2011 trekken we dwars door Linkebeek, dat is bijna dag op dag een jaar na de succesvolle Dwars door Wezembeek-Oppem. En extra informatie kan je vinden op .

Ter voorbereiding van "Dwars door Linkebeek" worden er in alle provincies infovergaderingen georganiseerd. Alle mogelijke informatie (wie, wat, waar, waarom?) én het nodige propagandamateriaal zijn daar beschikbaar. De vergaderingen beginnen telkens om 20 uur.

Maandag 5 september: het Borrelhuis, Witte Nonnenstraat 18, Hasselt
Dinsdag 6 september: Tragel, Tragel 12, Aalst.
Woensdag 7 september: het Damberd, Gentsestraat 9, Izegem
Donderdag 8 september: ’t Smiske, Gemeenteplein, Asse.

Ordewoorden :
"We stappen op met het symbool dat ons verenigt, de leeuwenvlag. Laat verenigings-, partij- en andere politiek-ideologische vlaggen en symbolen dus thuis. Wij komen op straat om te onderstrepen dat Linkebeek een Vlaamse gemeente is en moet blijven, dat BHV moet gesplitst worden, dat de faciliteiten eigenlijk toch wel stommiteiten zijn."


Comments

0 Responses to "Zondag 18 september 2011 - Dwars door Linkebeek"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief