Barry Callebaut Wieze : Parlementaire stage.

dinsdag 27 september 2011

Parlementaire Stages in bedrijven



Barry Callebaut Wieze


Met het oog op een betere kennis van wat er reilt en zeilt in een onderneming organiseert Voka VEV bedrijfsstages voor parlementsleden. Zo had ik het genoegen enkele dagen te kunnen overleggen met de directie en management van Barry-Callebaut te Wieze.

Dit bedrijf is ongetwijfeld een wereldspeler van formaat en in Wieze staat de grootste chocoladefabriek ter wereld ! Niet alleen de grootste, maar ook de beste.

Callebaut viert dit jaar zijn 100-jarig bestaan.

De verschillende geledingen van het bedrijf werden doorlopen: marketing,prijszetting, mobiliteit, export, douane, aankoop, HR & personeelsafdeling, de productie, de cacaomarkt, ...

Een boeiende en verrijkende ervaring, een gedreven bedrijfsleiding, gemotiveerde werknemers, een TOPbedrijf waar we fier mogen op zijn.

De Oudheidkundige Kring H.H.Salvator van Wieze brengt naar aanleiding van het 100-jarig jubileum een boek uit "Callebaut, Een eeuw chocoladeproductie te Wieze"?

Het boek telt 224 bladzijden geschiedenis en verschijnt op 17 december 2011.

Karel Uyttersprot

Comments

0 Responses to "Barry Callebaut Wieze : Parlementaire stage."

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief