10de Spaghettizwier in Lebbeke

donderdag 1 september 2011



De tiende spaghettizwier door N-VA Lebbeke.
Het wordt weer een reuze feest.

Beste vrienden en kennissen,

Reeds voor de 10° keer organiseert N-VA Lebbeke een grote spaghettizwier. Ieder jaar opnieuw mogen wij ruim 600 gasten verwelkomen.

Plaats en datum: zaterdag 17 september in Zaal Ons Huis, Leo Duboisstraat te Lebbeke vanaf 17.30 tot 22.30.

Een ideale gelegenheid om kennis te maken met onze mandatarissen, Karel Uyttersprot,volksvertegenwoordiger Federaal Parlement, gemeenteraadslid Goedele Uyttersprot, onze OCMW raadsleden Hugo De Mol, Elsje Sinnaeve en onze bestuursleden. Kaarten zijn te verkrijgen bij een van de bestuursleden of email : karel.uyttersprot(at)n-va.be

Naast spaghetti zijn er ook koude schotels te bekomen evenals kinderschotels (8 eur, 8 eur en 5 Eur).

Wie niet kan komen, kan ook thuisbestellingen verkrijgen in Groot Lebbeke vanaf 16 uur en die bestellen op nummer 0473/492372.

Hopelijk tot dan.
Vlaamse Groeten.

Comments

0 Responses to "10de Spaghettizwier in Lebbeke"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief