CD&V en N-VA in Lebbeke- gemeenteraadsverkiezingen 2012

dinsdag 28 juni 2011

De recentste dagen heeft de (nationale en regionale) media nogal wat aandacht besteed aan het voorbestaan van kartelwerkingen tussen N-VA en CD&V.

Link CD&V standpunt
Link N-VA Standpunt

Als voorzitters van CD&V Lebbeke en N-VA Lebbeke, melden wij u dat de samenwerking in kartelverband tot nu zeker positief is verlopen.

Pacta sunt servanda: beide partijen engageren er zich toe om het N-VA/CD&V-kartel te Lebbeke actief te blijven verderzetten tot de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2012.

Voor de gemeenteraadsverkiezingen zelf, zal er in Lebbeke geen kartellijst CD&V/N-VA worden voorgesteld.

Elke partij zal met een eigen lijst, met sterke kandidaten en een sterk programma deelnemen aan de verkiezingen.

Andre Segers
Voorzitter N-VA Lebbeke

Bruno Leeuws
Voorzitter CD&V Lebbeke

NB: Karel Uyttersprot, volksvertegenwoordiger, werd door het nationaal N-VA bestuur o.l.v voorzitter Bart De Wever, aangesteld tot Kartelcoordinator voor het arrondissement Dendermonde.

Comments

0 Responses to "CD&V en N-VA in Lebbeke- gemeenteraadsverkiezingen 2012"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief