Sterke stijging aantal leden N-VA Lebbeke

woensdag 13 april 2011


De N-VA Lebbeke noteert de laatste maanden een sterke stijging van haar ledenaantal. Wij noteren een toename van maar liefst 30 % weet voorzitter André Segers te melden.

...

Karel Uyttersprot, federaal volksvertegenwoordiger, bevestigt deze gegevens: "ook nationaal kent N-VA een nooit geziene stijging van haar leden wat zich zeker ook in Lebbeke manifesteert. Wij halen in onze gemeente betere cijfers dan in de gloriedagen van de Volksunie. Merkwaardig hierbij is het feit dat het in vele gevallen gaat om spontane aansluitingen.

Ze komen uit zowel Lebbeke, Denderbelle als Wieze en wij noteren nieuwe leden in alle leeftijds- en beroepscategorieën. Vele nieuwe gezichten worden lid. Een bijzonder prettige vaststelling, als men weet dat de N-VA Lebbeke reeds een van de hoogste penetratiegraden van de provincie kan voorleggen."

André Segers
, voorzitter 0470/58 65 01
Karel Uyttersprot, volksvertegenwoordiger, 0497/522 800

Comments

0 Responses to "Sterke stijging aantal leden N-VA Lebbeke"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief