Franstalige voorzitters gaan naar Voka

maandag 25 april 2011



De Franstalige partijvoorzitters vroegen een onderhoud met werkgeversorganisatie Voka om hun standpunten te kunnen toelichten en om mogelijke misverstanden uit de wereld te helpen. De ontmoeting was zéééér verhelderend. De aanwezige bedrijfsleiders komen tot het besef dat het water zéééér diep is en de meningsverschillen ongemeen groot.

25 jaar lang ben ik aktief geweest binnen de Kamers van Koophandel en de alliantie van de Kamers van Koophandel met het VEV, Voka.

Hun standpunt is duidelijk, en wie er aan mocht twijfelen, hierbij het panelgesprek met Luc De Bruycker, CEO Ter Beke- met oa productievestigingen in Wallonië - en voorzitter Voka, samen met Ignace Van Doorslaer, CEO lingerieproducent Van de Velde , producent van oa Marie Jo. Hun standpunt liegt er niet om.

Van Ignace Van Doorslaer zijn er ook een aantal zeer lezenswaardige pubicaties op de markt over ‘Etisch Ondernemen’.





In de pers :

De Standaard : Franstalige voorzitters gaan naar Voka
De Tijd :
De Bruyckere proeft N-VA-fobie bij Franstaligen
Voka zet krachtlijnen uit voor Franstalige politici
De Franstaligen hebben geen plan
GvA : N-VA kan er beter de stekker uittrekken
VOKA : Voka-top ontmoet Franstalige partijvoorzitters
Knack : Crisis: Franstalige voorzitters gaan langs bij Voka

Comments

0 Responses to "Franstalige voorzitters gaan naar Voka"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief