Met Kim Van Cauteren voorzitster N-VA Lede

dinsdag 22 februari 2011


N-VA Lede
Met Kim Van Cauteren, kersvers voorzitter N-VA Lede ,
zus Hadewych en schoonbroer Chris.


Kim Van Cauteren werd reeds op 06-02-2011 verkozen tot Jong N-VA voorzitster en is nu voorzitster van N-VA Lede :
"De afgelopen twee jaar hebben we met Jong N-VA hard gewerkt om de structuren van de vereniging transparanter te maken en Jong N-VA steviger op de kaart te zetten. Met een explosief groeiend ledenaantal en steeds meer lokale afdelingen zijn we daar goed in geslaagd. Als jongerenorganisatie van Vlaanderens grootste politieke partij wacht ons de komende jaren vooral de uitdaging om onze lokale basis nog verder uit te bouwen. We voelen dat de belangstelling er is, het komt er nu op aan die kansen te grijpen en Jong N-VA stevig te verankeren."


Kim Van Cauteren kwam als Jong N-VA voorzitster uitgebreid in de pers(Politics.be) - De Standaard - TV Oost N-VA, WebNieuws, Jong N-VA Lebbeke.
Ze is Parlementair medewerkster van Matthias Diependaele.

Comments

0 Responses to "Met Kim Van Cauteren voorzitster N-VA Lede"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief