Kleicross in Lebbeke

maandag 14 februari 2011















Manu De landtsheer, brouwer 'pur sang' van het onvolprezen Malheur-bier, en medeorganisator van de Kleicross te Lebbeke, glundert bij zoveel succes en de zege van Sven Nys.





Grote belangstelling voor de Kleicross te Lebbeke; ruim 8000 crossliefhebbers waren present op de drassige velden te Lebbeke onder een droge hemel.

Winnaar van de Kleicross te Lebbeke samen met de fiere organisator Francois Van Malderen, Jeaninne en de kleinkinderen, allen op het podium; een topvertoning en geslaagde cross.

Comments

0 Responses to "Kleicross in Lebbeke"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief