Curieuzeneuzemosterdpot

zondag 6 februari 2011

Deze week is er al wat afgelachen op het internet. Bart De Wever was de persfotografen te snel af en schreef op een wit blad :"curieuzeneuzemosterdpot!"

Lachen geblazen ! En natuurlijk ook succes op Facebook.

Hier een klein stukje (enkele seconden) uit de RTL Info uitzending.



En het vingertje van Laurette ... ?

In een uitzending van RTL (Controverse) gebruikte Laurette Onkelinx haar middenvinger om haar uiteenzetting kracht bij te zetten ... dat gaf aanleiding tot heel wat vragen, en snel was er een grappige video-repliek:



En bij de VVB (Doorbraak) gaf Peter De Roover commentaar; hij gaf blijk van begrip voor de politici ... ten minste ... dat zou je toch kunnen veronderstellen.
Goldfinger ! Heel grappig !

Comments

0 Responses to "Curieuzeneuzemosterdpot"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief