550 eetlustigen op Spaghettizwier N-VA Lebbeke

vrijdag 24 september 2010

De N-VA heeft de wind in de zeilen.

Zeker ook in Lebbeke, waar N-VA een van de grootste en meest actieve afdelingen telt.
Nog dagelijks melden zich nieuwe leden aan.

Een greep uit het jaarprogramma:
- de werking in de gemeenteraad en OCMW,
- nieuwjaarsreceptie (januari 2010) met minister Geert Bourgeois,
- paasbloemenactie bij de leden met Pasen,
- 11-juli-actie “Vlag met de leeuw” waarbij al wie een leeuwenvlag aan de gevel heeft, bezocht wordt met een roos en een uitnodiging voor een drink,
- regelmatige uitgave van het huis-aan-huis blad ’t Wielebelleke dat al 33 jaar lang onafgebroken verschijnt,
- Sint-Maartensactie op 11 november bij de ouderen in Denderbelle,
- de eigen werking van Jong N-VA Lebbeke dat dit jaar – in samenwerking met Jong N-VA Dender- de nationale trofee ‘welpennestprijs’ mocht ontvangen.

Maar dé topactiviteit van ieder jaar is wel de Spaghettizwier. Dit jaar werd deze voor de 9° keer georganiseerd. Wij mochten dit jaar ruim 550 eetlustigen ontvangen. Hiervoor was een ploeg van 45 medewerkers in de weer: aan de tap, aan de kassa, maar vooral in de keuken en de zaal zijn alle helpende handen nodig.  Door deze activiteit voorziet N-VA Lebbeke in de nodige middelen voor haar jaarwerking en voor de publicatie van ’t Wielebelleke.


Foto 1: de ‘Zaalploeg’ die instaat voor de drank, bediening,… Daarnaast is er ook nog een team actief aan de tap, het onthaal, en natuurlijk in de keuken.


Foto 2: zicht op gedeelte van de zaal.

Comments

0 Responses to "550 eetlustigen op Spaghettizwier N-VA Lebbeke"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief