Stapt Luc Cortebeeck in de politiek ?

donderdag 19 augustus 2010

“Luc Cortebeeck, voorzitter van het ACV :
- pleitte voor de verkiezingen NIET voor een partij als de N-VA te stemmen.
De kiezer en zeker ook de ACV-ers hebben massaal deze overbodige betutteling in de wind geslagen en de N-VA een historische overwinning bezorgd.
- naar aanleiding van de onderhandelingen wil Cortebeeck nu mee aan tafel zitten."

Als de heer Cortebeeck dan toch aan politiek wil doen, doet hij dat beter rechtstreeks en stelt hij zich best kandidaat, hetzij via een bevriende partij hetzij met een eigen partij. Onze structuren bieden hem heel wat mogelijkheden om op een democratische manier te participeren aan de politiek.

Binnen het ACV is het een "taboe" om communautaire dossiers te bespreken of enige belangstelling te tonen voor de Vlaamse bekommernissen, dixit een kaderlid van deze organisatie.

Comments

0 Responses to "Stapt Luc Cortebeeck in de politiek ?"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief