Welpennest 2010 voor Jong N-VA Dender

zaterdag 26 juni 2010

Jong N-VA hield op 26 juni haar jaarlijkse studiedag in Hofstade bij Aalst. Naast de Jong N-VA-ers waren op deze bijeenkomst heel wat oude en nieuwe parlementariƫrs aanwezig.
De studiedag werd afgesloten met een barbecue.

Hoogtepunt was de bekendmaking van de 'beste Jong N-VA –afdeling'. Deze prijs ging naar “Jong N-VA Dender”, waar vooral de Jong N-VA Lebbeke een toonaangevende rol speelt.

Haar jaarwerking met een ‘Kwis-en Zangavond’, haar opgemerkte akties rond het Jeugdbeleid in de gemeente en de bedeling van ‘doodsprentjes’ over de jeugdwerking, haar standpunten en samenwerking met de Lebbeekse N-VA lagen mee aan de basis van de nominatie.



Aan de prijs is een cheque van het niet onaardig bedrag van 250 € verbonden.
Op de foto: de Jong N-VA voorzitter David Manaigre overhandigt de cheque aan de voorzitter Jong N-VA Dender, Mario Rottiers en aan o.a. Goedele Uyttersprot, ex-voorzitter Jong N-VA Lebbeke, en de bestuursleden An Vervliet en Pieter Moens.





Karel en Stijn Delmotte


Karel en Wim De Waegenaere


Groepsfoto met onder meer Jelle D'Eer,
Peter Dedecker en Pieter Paul Moens.

Karel, Matthias Diependaele en Pieter.

Comments

0 Responses to "Welpennest 2010 voor Jong N-VA Dender"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief