Meeting in Sint-Niklaas : RTL was op bezoek

dinsdag 1 juni 2010

Dat er een evolutie waar te nemen is in de beoordeling van de N-VA is opvallend. Vroeger werden we gedemoniseerd. Maar nu beseffen de Franstalige zenders dat er iets aan het veranderen is, met als gevolg dat een meeting in Sint-Niklaas ineens de aandacht krijgt van de RTL.



En op RTL spreken ze natuurlijk Frans. Wat dacht je wel ? Dat ze nu ineens Nederlands zouden spreken ? Maar het is een zeer redelijke weergave van de gebeurtenissen, gematigd, niet extremistisch voorgesteld, we werden niet belachelijk voorgesteld, we zijn dus een volwaardige partij. Ook in de ogen van de RTL. Er is verandering op til. Tuurlijk ! Nu durven veranderen.

Comments

0 Responses to "Meeting in Sint-Niklaas : RTL was op bezoek"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief