In de pers : Karel Uyttersprot kandidaat Volksvertegenwoordiger

donderdag 6 mei 2010

Karel Uyttersprot (VOKA) en Siegfried Bracke (VRT) stappen in de Oost-Vlaamse politiek

Karel Uyttersprot, gedelegeerd bestuurder VOKA Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen is kandidaat voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers bij de verkiezingen van juni 2010. Meer dan 25 jaar stond hij aan het hoofd van deze organisatie. Eerst als directeur van de Kamer van Koophandel Dendermonde en sinds 2000 als gedelegeerd bestuurder van de Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen, een fusie van de Kamers Aalst, Dendermonde, Gent en Oudenaarde. Hij lag aan de basis van de uitbouw van de Kamer tot een van de meest toonaangevende bedrijvenorganisaties in het land. Gezien de politieke neutraliteit van VOKA zet Karel Uyttersprot een stap opzij als gedelegeerd bestuurder. Na overleg met Philippe Muyters en Bart De Wever was hij bereid de derde plaats in te nemen op de N-VA Kamerlijst Oost-Vlaanderen. Eerder werd bekend dat VRT journalist Siegfried Bracke de openbare omroep verlaat en de overstap maakt naar N-VA om voor de komende verkiezingen de kamerlijst in Oost-Vlaanderen trekken.


Gelezen op Belg.be

Comments

0 Responses to "In de pers : Karel Uyttersprot kandidaat Volksvertegenwoordiger"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief