De vorige federale verkiezingen van juni 2007

vrijdag 30 april 2010

Eventjes teruggekeken in de tijd : Wie zich vragen stelt waarom we nu in 2010 toch weeral verkiezingen hebben moet maar eens nadenken bij het bekijken van onderstaande video.

Toen ging N-VA in Kartel met CD&V naar de federale verkiezingen. Iedereen was hoopvol. Het succes was overweldigend. Het Kartel behaalde in de federale verkiezing zo rond de 30% in Vlaanderen en de CD&V was daarmee de winnaar van de nationale verkiezing.

De Kartel-formule bleek echt te werken en kon de kiezers overtuigen. Er werd een nieuwe toekomst voorgespiegeld, en het was duidelijk : niet rechts of links, maar het centrum overtuigde de kiezers.



Bart De Wever ging toen voor de toekomst. Hij stelde heel eenvoudig : "Het is nu het moment niet om na te trappen (naar de collega's). Vanaf vandaag 11 juni moeten we er tegenaan, moeten we de krachten bundelen."

Maar drie jaar later weten we wat de Kartel-partner werkelijk op het oog had.

Comments

0 Responses to "De vorige federale verkiezingen van juni 2007"

Een reactie posten

Karel Uyttersprot (soms) On Twitter

Goeie Vlaamse Twitteraars

De verandering begint in Denderbelle - Lebbeke - Wieze

 

DENKEN–DURVEN–DOEN




Dagelijks worden wij geconfronteerd met de problemen en zorgen van ondernemers, medewerkers, werkzoekenden, ... Dit zette mij aan het denken.

In plaats van langs de zijlijn te blijven staan, heb ik een boeiende job opzij gezet om via de politiek mee te timmeren aan een beleid van durven.

Als oplossing om uit de puinhoop te geraken, ben ik van oordeel dat een grondige staatshervorming dringend nodig is om zo de problemen, zoals een drastische hervorming van justitie, werkgelegenheid en jobs, echt betaalbare pensioenen, veiligheid en ondernemerschap, ... aan te pakken.
Dit wil ik doen.

Berichtenarchief